AYPhil
Informed


We zijn druk met de repetities voor onze komende concerten in april. 2020 is het 250 jaar geleden dat Beethoven werd geboren. AYPhil wil dat graag vieren met de uitvoering van zijn geweldige zesde symfonie de ‘Pastorale’. Het concert is op zondag 12 april in de NedPhO-Koepel om 15:00 uur. 

Deelname aan dit project kost
€ 150 inclusief coaching en lunches  (tenzij dit een probleem is, dan moet je ons even mailen op info@ayphil.nl)

Het AYPhil is een Amsterdams symfonieorkest voor middelbare scholieren, in samenwerking met het Nederlands Philharmonisch Orkest | Nederlands Kamerorkest. Dirigent is János Konrad, oud-aanvoerder altviolen bij het Nederlands Philharmonisch Orkest.

Het AYPhil is een orkest waar de leden zelf bedenken wat ze willen spelen en hoe de concerten georganiseerd gaan worden. Bij het AYPhil wordt je gecoacht door musici van het Nederlands Philharmonisch Orkest | Nederlands Kamerorkest.  De eerste keer speelden we de 9e symfonie (De Nieuwe Wereld) van Dvorak. Vorig jaar stonden de Ouverture van Romeo & Julia en het Celloconcert van Elgar, met Sietse-Jan Weijenberg, op het programma en in 2018 speelden we de Notenkraker van Tsjaikovsky.
2017 — Frogtown, Los Angeles
Mark